Ξενοδοχείο & Στούντιος Πέλαγος στην Αμοργό, Αιγιάλη

Το Ξενοδοχείο μας

Καλως ήρθατε στο Ξενοδοχείο Πέλαγος στο όμορφο λιμάνι της Αμοργού το Αιγιάλη!

Σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την πασίγνωστη αμμώδη παραλία της Αιγιαλής με μοναδική θέα τα γύρω χωριά και τον όρμο της Αιγιαλής βρίσκεται το Ξενοδοχείο Πέλαγος. Η φιλοξενία του είναι ιδανική για αξέχαστες διακοπές καθώς διαθέτει το συνδιασμό των Αιγαιοπελαγίτικων χρωμάτων, του ηλίου και της θάλασσας. Ιδανικό για να ηρεμήσεις απόλυτα απολαμβάνοντας τη θέα προς τις γραφικές περιοχές του νησιού. Κάθε γωνία δηλώνει υποταγή στη παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ συγχρόνως μπορείς να απολαύσεις το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο.

Μια άλλη επιλογή είναι η Πανσιόν Αιγαίο. Διαθέτει 25 δωμάτια και απέχει μόλις 150, μέτρα από την παραλία. Θα βρείτε φιλοξενία, ησυχία και λογικές τιμές.

Προτείνεταιστο TripAdvisor

Πέλαγος

Το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων Πέλαγος, με Κυκλαδίτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική βρίσκεται 150 μέτρα από την φημησμένη αμμουδερή παραλία της Αιγιάλης και 100 μέτρα από το λιμάνι της.

Αιγαίον

Σε ένα καλντερίμι του παραδοσιακού οικισμού της Αιγιάλης ανάμεσα σε μικρά παραδοσιακά μαγαζαάκια και καφενία θα συναντήσετε το Αιγαίον.

Τοποθεσία

Η πανέμορφη Αιγιάλη περιτρυγιρισμένη από τα παραδοσιακά χωριά Ποταμός, Λαγκάδα, Θολάρια σας υπόσχετε αξέχαστες διακοπές με κυκλαδικό άρωμα. Στολισμένη όπως είναι με τα παραδοσιακά καφενία, οικογενειακές ταβέρνες και πολλά μαγαζάκια λαικής τέχνης θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό.

Sister Accommodation

Ανακαλύψτε το άλλο μας κατάλυμα στην Αμοργό: Aegeon Pension